ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΙΑΤΣΗΣ, MIKEIUS ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΟ “''COMEDY FOR THE MASSES''” ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 20/01/2018


Κώστας Μαλιάτσης, Mikeius και Ηλίας Φουντούλης παρουσιάζουν στη Λάμια το “Comedy For The Masses” για να κάνουν χαμό!

Πόλη: Λαμία
Ημερομηνία: Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.
Χώρος: Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (Υψηλάντου 24, τηλ.6970034210)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση-ταμείο: 9 ευρώ.

Εισιτήρια προπωλούνται στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας ώρες 10.00-13.00 και 18.00-20.00

Κώστας Μαλιάτσης, Mikeius και Ηλίας Φουντούλης αυτή τη φορά μαζί σε μία παράσταση, ανανεωμένη μέχρι το κόκκαλο και για πρώτη φορά στο Κάρπενήσι τη Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου και στη Λαμία το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο!

Το πρώτο stand up comedy show, που τόλμησε να ξεφύγει από το δίπολο «Αθήνα-Θεσσαλονίκη», φέρνοντας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το γέλιο και την αιχμηρή γλώσσα σε κάθε λογής κακός κείμενα, επιστρέφει με τα πιο «καμένα» λογοπαίγνια της επικράτειας δια χειρός Ηλία Φουντούλη.

Η πιο δημιουργική παρέα του youtube, ξεκινά τη περιοδεία της για τα καλά με στόχο να μην αφήσει κανένα φίλο των εκπομπών και των …ατακών τους δυσαρεστημένο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις εγκαίρως το εισιτήριο σου και να έρθεις στη παράσταση.

Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του Κώστα Μαλιάτση, του Mikeius και του Ηλία Φουντούλη.

www.facebook.com/events/2078699099029089

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη