ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ: ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, υποδεχόμαστε την σημερινή ανακοίνωση του Περιφερειάρχη κυρίου Κώστα Μπακογιάννη, να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με 9.5 εκατομμύρια ευρώ, την κατασκευή και ολοκλήρωση του κλειστού κολυμβητηρίου Λαμίας στην Καμαρίτσα.

Είναι ένα έργο που μελετήσαμε ως Δήμος το 2003 το δημοπρατήσαμε το 2004 υπογράψαμε σύμβαση το 2006 οπότε και ξεκινήσαμε την κατασκευή με τη θεμελίωση του.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι, την ασυνέπεια των Κυβερνήσεων, που σταμάτησαν την συνέχιση της χρηματοδότησης και δεν κατάφεραν, (τρεις διαδοχικές κυβερνήσεις), να ολοκληρώσουν την αρχική τους ειλημμένη υποχρέωση για χρηματοδότηση ώστε να αποπερατωθεί το κλειστό κολυμβητήριο της Λαμίας, έρχεται, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και το κάνει, προσφέροντας στη Λαμία και τη νεολαία της ,ένα πολύ σημαντικό, ένα εμβληματικό, ένα απαραίτητο έργο για την έδρα της Περιφέρειας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω, εκ μέρους όλων μας, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και στον Αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Καραΐσκο για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνουν για την πόλη μας και να ευχηθώ επί των ημερών τους να ευτυχήσουν να δουν το έργο αποπερατωμένο και σε πλήρη λειτουργία.

Γεώργιος Νικολάου Κοτρωνιάς
Πρ. Δήμαρχος Λαμιέων

Γεώργιος Κοτρωνιάς

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη