ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ ΞΕΦΩΝΙΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ''


Εφετείο Λαμίας
13 Μαρτίου 2018

Ο Κώστας Δημητρακόπουλος έχει δικάσιμο, διότι βρίσκεται σε δικαστική εμπλοκή για ένα κατάστημά του που αγόρασε η Ξανθή Γρίβα από την πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας – Αν και πριν το αγοράσει έλεγε στον  Δημητρακόπουλο να μείνει ήσυχος, δεν πρόκειται να το αγοράσει. Ο Δημητρακόπουλος έμαθε ότι η Γρίβα θα το αγοράσει και της έστειλε εξώδικο με Επίκληση και Αγωγή να μην προβεί στην αγορά του καταστήματος (το κατάστημα το είχε ενοικιάσει στην κόρη του Παναγιώτα που ασκούσε δραστηριότητα ως Γραφικές Τέχνες), διότι είναι σε δικαστική εμπλοκή με την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. Η Γρίβα όμως το αγόρασε.

Ενημερωτικά σας λέγω ότι έχει αγοράσει και άλλα τέσσερα (4) ακίνητα κ.κ. Συνεταίρων από την αμαρτωλή Σ.Τ.Λ….Αυτά όλα τα έχει καταθέσει ο Δημητρακόπουλος στην Πταισματοδίκη Λαμίας κ Ελένη Παππά, αλλά έχουν μπει στο Αρχείο μαζί με άλλες Μηνύσεις – Αναφορές και Καταγγελίες του.

Ο δικηγόρος του λοιπόν κ. Γ. Νούλας εξ Αθηνών πέτυχε την αναβολή της δίκης για τις 9 Οκτωβρίου 2018 και έτσι τώρα προσκομίζοντας τα νέα στοιχεία του Ορκωτού Λογιστή κ. Αντωνίου Χαραλαμπίδη (Ο εισαγγελέας Λαμίας κ. Νικήτας Θεολογίτης του έδωσε προθεσμία 40 ημερών και ο Χαραλαμπίδης με διάφορες προφάσεις κατέθεσε την Πραγματογνωμοσύνη του μετά από δυόμιση χρόνια) και εν τέλει ο Δημητρακόπουλος την πήρε στα χέρια του από τον εισαγγελέα Λαμίας κ. Χάρη Λακαφώση πέντε ημέρες πριν της δικασίμου της 13 Μαρτίου 2018.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ  θα βγουν ΟΛΑ στο ΦΩΣ και ΟΛΗ η Συμμορία των Κολλητών θα καθίσει στο σκαμνί…

Επίσης στο μικρό Βιντεάκι του Εφετείου Λαμίας θα δείτε και θα ακούσετε και τον δικηγόρο Χρήστο Γιαταγάνα που διαμαρτύρεται να μην τον πάρουν Βίντεο – όμως αυτός που έπαιρνε το Βίντεο δεν τον γνώριζε, αλλά ζουμάριζε την κάμερα για να φανεί ο Τίτλος του Εφετείου Λαμίας.

Ενημερωτικά σας λέγω ότι στον δικηγόρο Χρήστο Γιαταγάνα είχε απευθυνθεί ο Σύλλογος Μας των Συνεταίρων Δανειοληπτών – Εγγυητών της τότε Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (αποτελούμενος από 450 Συνεταίρους) και του ανέθεσε προφορικά την συνεργασία μαζί του και ο Γιαταγάνας απεδέχθη την πρότασή και μάλιστα μας έστειλε και τέσσερις νέους δικηγόρους, οι οποίοι πηγαίνανε στο Πρωτοδικείο Λαμίας και έπαιρναν τις δικογραφίες των κ.κ. Συνεταίρων τις φωτοτυπούσα εγώ στο κατάστημά μου και οι δικηγόροι τις επέστρεφαν στο Πρωτοδικείο. Αυτό γινότανε επί μια εβδομάδα, συγκεντρώθηκαν λοιπόν περίπου διακόσιες (200) δικογραφίες στο κατάστημά μου για τα περεταίρω…δηλ. για να προβούμε σε Μηνύσεις, Αγωγές κ.λ.π. Μετά λοιπόν από ένα μήνα μου λέγει ο Γιαταγάνας ότι δεν μπορεί να μας αναλάβει εμάς τους 450 Συνεταίρους, επειδή εμείς δεν είχαμε χρήματα και θα αναλάβει ως δικηγόρος τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας…..τον έφτυσα λέγοντάς του και μερικά κοσμητικά επίθετα…

Εφετείο Λαμίας
13 Μαρτίου 2018
https://www.youtube.com/watch?v=E0Lu0IHzEEQ

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΕΡΤ 1
16 Μαρτίου 2018

Ο Δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας ξεφώνισε τη Σ.Τ.Λ. στην ΕΡΤ 1 και στην εκπομπή….απευθείας

Αναζητήστε στο Google την κάτωθι διεύθυνση:
http://webtv.ert.gr/promo/16mar2018-apefthias/
Η Συνέντευξη με τον Γιάννη Ντάσκα αρχίζει από τα 40:00 λεπτά έως και λεπτά 49:00.

Ο Δημοσιογράφος κ. Γιάννης Ντάσκας ξεφώνισε την πρώην  Σ.Τ.Λ.

Ο έγκριτος Δημοσιογράφος – Δικηγόρος – Ερευνητής κ. Γιάννης Ντάσκας ξεφώνισε την πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 της 16 Μαρτίου 2018.

Επειδή η ΕΡΤ 1 και ο Δημοσιογράφος δεσμεύονται να πουν ονόματα αγαπητοί μου κ.κ. Συνεταίροι και Μεριδιούχοι σας αποκαλύπτω εγώ την Τράπεζα η οποία είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και το θύμα αυτής ο Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος – που μαζί με τον Δημητρακόπουλο είναι και πολλοί άλλοι Συνεταίροι που άλλοι παραδόθηκαν αμαχητί (κάτω από τις πιέσεις της Συμμορίας των Κολλητών < Τρεις Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. μαζί με ορισμένους δικηγόρους – εισαγγελείς και δικαστές της Λαμίας και όχι μόνο), άλλοι αρρώστησαν – πέθαναν –  άλλοι έγιναν μαλλιά κουβάρια με τις οικογένειες τους, άλλοι εργάζονται σε άλλες χώρες για προς το ζην και άλλοι Συνεταίροι αδιαφόρησαν:

Επί δυο δεκαετίες τώρα οι βουλευτές της Φθιώτιδας Μούγκα – Οι « Άρχοντες της Λαμίας Μούγκα » τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μου της Λαμίας και των Αθηνών Μούγκα, αν και τα ενημέρωνα ανελλιπώς  με εκατοντάδες mails – Επίσης και τα Πολιτικά Κόμματα Μούγκα για τους δικούς του λόγους έκαστο.

======================================
Φίλες & Φίλοι
Αγαπητά 16.000 θύματα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ
Για να θυμούνται οι Παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι:

ΙΔΟΥ το Φαινόμενο της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Ο ΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.....ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 1900.

Αναζητήστε στο Google την κάτωθι διευθυνση:
https://youtu.be/REXOqTBOWXQ
=====================================

Ο Τύπος Έγραφε για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας - Αλλά όλοι Μούγκα…ΓΙΑΤΙ ;
ΙΔΟΥ το Φαινόμενο της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, ή οποία και έπεσε έξω – χωρίς φυσικά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι - και που την ευθύνη την φέρουν όλες οι τελευταίες Διοικήσεις από το έτος 1990 έως και το 2012, η οποίες και κατέστρεψαν τη μισή Φθιώτιδα, με το Μεγάλο Φαγοπότι του Αιώνα των 22 Δις δραχμών και που η Εισαγγελία Λαμίας άφησε απροστάτευτους 16.000 Συνεταίρους, συγκαλύπτοντας τις Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. & της ΤτΕ από το έτος 2000 έως το έτος 2012.

Αναζητήστε στο Google την κάτωθι διευθυνση:
https://youtu.be/fEQSqvqJlCM
==================================

Φίλοι μου επισπευτείτε τα δυο όμοια Blogs
1)      www.lamiaspero1.blogspot.com
2)      www.dimitrakopulos.gr

Υ.Γ. Γράφοντας στο You Tube
1) ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ αλλά και
2) Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας με μικρά γράμματα (υπάρχουν άλλα Βίντεο) θα δείτε δεκάδες Βίντεο που αφορούν την Τράπεζά Μας, δικά μου και άλλων.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη