ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ ΤΕΜΠΛΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΛΑΜΙΑΣ


Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του μαρμάρινου τέμπλου στο Ναό του Πολιούχου Λαμίας Αγίου Λουκά με την τοποθέτηση των θωρακίων σε όλο το μήκος του τέμπλου.

            Η επόμενη φάση, η οποία θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο, αφορά τους κίονες και τα πλαίσια που θα τοποθετηθούν οι μεγάλες εικόνες του τέμπλου.

            Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, το μεσημέρι της Τρίτης 27 Μαρτίου, επισκέφθηκε το Ναό και συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη κ. Ιάκωβο Μαλακατέ και τον Εφημέριο του Ναού π. Ιωάννη Καραμέρη για την επίσπευση των εργασιών για την Εορτή του Πολιούχου.

            Ο Ποιμενάρχης μας ευχαριστεί όλους τους δωρητάς, οι οποίοι συνεισέφεραν κατά δύναμιν για την κατασκευή του καλλιμαρμάρου τέμπλου, το οποίο θα αποτελεί ένα μεγάλο κόσμημα του Ναού και ολοκλήρου της περιοχής μας.






www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη