ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Το Σάββατο 5/5/2018 διοργανώνεται στη Λαμία θεματική ημερίδα καινοτομίας για τον αγροδιατροφικό τομέα της Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για την τέταρτη από μια σειρά πέντε θεματικών ημερίδων που διοργανώνονται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με στόχο την ανάδειξη του δυναμικού καινοτομίας στο αγροδιατροφικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους κλάδους φιστικιού, καρυδιού, αμυγδάλου, οσπρίων, και γαλακτοκομικών.


Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα αξίας του αγροδιατροφικού τομέα. Οι συμμετέχοντες  θα κληθούν σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες να συζητήσουν προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και, να διατυπώσουν προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ΚΕΚ ΑΡΙΑΔΝΗ Λεωφόρος Δημοκρατίας 52, Λαμία (ώρα προσέλευσης 11:30 π.μ)

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το πρόγραμμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη