ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Ο ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ… ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!


Απαράδεκτο! Θα παίξει την παραμονή του στο… Καρπενήσι!

Το μεγάλο του όπλο θα στερηθεί ο ΑΟ Λαμίας στον «τελικό» της Κυριακής με την Πετρούπολη, αφού θα αναγκαστεί να ξενιτευτεί στο... Καρπενήσι!

Η ομάδα της πόλης μας έδωσε μεγάλη μάχη φέτος, για να καταφέρει να μπει με το προβάδισμα της έδρας στα πλέι-άουτ. Εντούτοις, αυτό που κέρδισε δίκαια εντός των παρκέ, θα της το στερήσουν οι Αρχές του τόπου. Αυτό, αφού την Κυριακή (15/04) που είναι προγραμματισμένο να γίνει το τρίτο παιχνίδι της σειράς, στο Χαλκιοπούλειο είναι προγραμματισμένο να φιλοξενηθούν αγώνες καράτε.

Ασφαλώς στον ΑΟΛ ούτε που ήθελαν να ακούσουν το ενδεχόμενο το παιχνίδι να μην γίνει στην φυσική τους έδρα. Παρά το σχετικό τους αίτημα ωστόσο, αρχικά η Πετρούπολη ήταν αρνητική στην αλλαγή ώρα, ή ημερομηνίας του αγώνα, ενώ ούτε και οι τοπικές Αρχές ήθελαν να μετατεθούν οι αγώνες καράτε.

Έτσι, τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη θα... ξενιτευτούν στο γειτονικό Καρπενήσι, με την ελπίδα να μη τους επηρεάσει αυτό και μπουν σε περιπέτειες για την σωτηρία τους. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα που θα κερδίσει, αυτόματα εξασφαλίζει την παραμονή της, ενώ ο ηττημένος θα συνεχίσει στα πλέι-άουτ.

Λόγω της σπουδαιότητας του παιχνιδιού δε, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να μισθώσει λεωφορείο για την ευρυτανική πρωτεύουσα και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ, για όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθειά τους.

Αυτό θα ξεκινήσει στις 14:30 από το Χαλκιοπούλειο, με το ματς να είναι προγραμματισμένο στις 17:00.

lamiaole.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη