ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ...


ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ

Θέμα: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ - Περί του 5πλασίου που αναφέρει στην Πραγματογνωμοσύνη του ο κ. Τραγγανίδας.

Επειδή έρχονται μερικοί  Συνέταιροι – Μεριδιούχοι στα γραφεία του Συλλόγου μας και μας αναφέρουν ότι αν εγγραφούν στον Σύλλογό Μας θα επιβαρυνθούν και με το 5πλάσιο των Μερίδων τους και δεν το αντέχουν, διότι πληρώνουν ήδη τον ΕΝΦΙΑ να πληρώσουν και το 5πλάσιο πάει πολύ…
Σας αναφέρουμε ότι:

1)      Το άρθρο αυτό που το έβαλε η Αμαρτωλή Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, διότι δια την ΛΕΗΛΑΣΙΑ & την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη οι κ.κ. Συνεταίροι, αλλά οι Διοικούντες ΔΙΟΤΙ η Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου κατασπατάλησε τα χρήματα των Συνεταίρων ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ της τάξεως των 22 ΔΙΣ δραχμών (Βλ. εφ. Η ΤΟΛΜΗ σελ. 10) και οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ Διοικήσεις αφού βρήκαν ΑΔΕΙΟ το ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ αρκεστήκανε στο ΔΑΝΕΙΟ που τους έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και δεν οδήγησαν τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ως όφειλαν.
2)      Η Επίκουρος Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Μιχαλοπούλου αναφέρει στο ΠΟΡΙΣΜΑ της (βλ. συνημμένο pdf  περί 5πλασίου), ότι για τη ΖΗΜΙΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΘ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ  ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ και ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ.
3)      Η Τράπεζα της Ελλάδος γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία των 16.000 Συνεταίρων και μπορεί κάλλιστα ΑΝ  ΝΟΜΟΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ να ζητήσει την επιστροφή στο 5πλάσιο τότε τι είναι ΦΡΟΝΙΜΟΝ να είστε ΜΟΝΟΙ – ο λύκος ξεμοναχιάζει τα αρνιά και τα τρώει - ή ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ; ΚΑΙ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΝΑ  ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, δηλαδή όχι μόνο να ΜΗΝ πληρώσουμε εις το 5πλάσιον την αξία των ΜΕΡΙΔΩΝ μας, αλλά ΝΑ να μας δώσει η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ως ΣΥΝΕΝΟΧΗ στο παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος των 16.000 Συνεταίρων ΕΝΤΟΚΩΣ τα ποσά των ΜΕΡΙΔΩΝ Μας ; Ποιο από τα δύο προτιμάτε ; Μέχρι σήμερα ως φαίνεται ακούτε τα παπαγαλάκια που οι πρώην Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. εξαπολύουν και Σας λένε ψέματα για να μην υπάρχει ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  για τους ευνόητους λόγους.
4)      Αγαπητοί Συνεταίροι - Μεριδιούχοι τα ίδια έχουν υποστεί και οι Συνέταιροι άλλων Συνεταιριστικών Τραπεζών (Χαλκίδας – Πατρών – Μυτιλήνης) , αλλά σε μικρότερο βαθμό – οι Διοικήσεις τους έβαλαν Άρθρο που ζητάνε το 2πλάσιο και το 3πλάσιο – διότι σε Μας οι Αμαρτωλή Διοίκηση Τριανταφυλλόπουλου  για να παίξει τα ΠΑΙΧΙΝΙΔΙΑ της σε βάρος των 16.000 Συνεταίρων, έβαλε για ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ το ΠΑΡΑΝΟΜΟ αυτό άρθρο του 5πλασίου.
5)       Μόλις ο Σύλλογός Μας εγκριθεί από το Ειρηνοδικείο Λαμίας θα συζητήσουμε και με τις ανωτέρω Συνεταιριστικές Τράπεζες να ιδρύσουμε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για να διεκδικήσουμε τα ΔΙΚΑΙΑ Μας ζητώντας ταυτόχρονα και την ΤΙΜΩΡΙΑ των Διοικούντων. Αυτό το απαιτούν και οι άλλες Συνεταιριστικές Τράπεζες.
6)      Μέχρι και σήμερα έχουν εγγραφεί στον Σύλλογό Μας 68 Συνεταίροι – Μεριδιούχοι από 13.000 (οι 3.000 είχαν διαγραφεί). Μην ακούτε τα παπαγαλάκια των Διοικούντων, οι οποίοι και ενεργούσαν ΜΕΘΟΔΙΚΑ για προς το συμφέρον τους και μόνο, αλλά τρέξτε ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ  στο Σύλλογό μας. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ  ΕΝΩΣΗ !

Για την Προσωρινή Διοίκηση
Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γ. Δημητρακόπουλος

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Υπό Εκκαθάριση)
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240
Mail: kode.d@hotmail.com, Blog 1: www.lamiaspero1.blogspot.com,
Blog 2: www.dimitrakopulos.gr
f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία (Σύλλογος Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ),
Τ.Κ. 35 100

Λαμία 8 Απριλίου 2018

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη