ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ 19/05/2018


           Ο Δήμος Λαμιέων, η Τοπική Κοινότητα Υπάτης και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας του δικτύου NATURA 2000 (21 Μαΐου) και της ημέρας Βιοποικιλότητας (22 Μαΐου) συνδιοργανώνουν την τελετή εγκαινίων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Οίτης το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00π.μ.

          Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη και θα παραστούν εκπρόσωποι των αρμόδιων Υπουργείων Ελλάδας και Κύπρου.

          Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Οίτης δημιουργήθηκε στο πρώην Νηπιαγωγείο Υπάτης, που παραχώρησε ο Δήμος Λαμιέων, στο πλαίσιο του έργου LIFE11 NAT/GR/1014 Διατήρηση Δασών και Δασικών Ανοιγμάτων Προτεραιότητας στον Εθνικό Δρυμό Οίτης και στο Όρος Καλλίδρομο της Στερεάς Ελλάδας. Σκοπός του Κέντρου είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής σχετικά με το φυσικό περιβάλλον της Οίτης.

Μετά το πέρας των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Οίτη και ξενάγηση στην περιοχή υλοποίησης του έργου LIFE11 NAT/GR/1014 “ForOpenForests”.


www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη