ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ. ΛΑΜΙΑΣ


«Επιστολή Σαρακιώτη στην Καραμεσίνη για την ΕΠΑ.Σ. μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας»

Μέσω επιστολής απευθύνθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης προς την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) Μαρία Καραμεσίνη, προκειμένου να αποτραπεί η αναστολή της λειτουργίας της ειδικότητας «Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών» στην ΕΠΑ.Σ. μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμη κυρία Διοικήτρια,

Δράττομαι της ευκαιρίας της παρούσας επιστολής, προκειμένου να αναφερθώ στο ζήτημα της λειτουργίας της ειδικότητας «Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών» στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ.) μαθητείας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) Λαμίας, η οποία δεν εγκρίθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού για το σχολικό έτος 2018-2019.
Επανειλημμένες είναι οι κρούσεις τόσο εκ μέρους της Διεύθυνσης της Σχολής όσο και ενδιαφερόμενων μαθητών για το εν λόγω θέμα, καθώς η ζήτηση της ειδικότητας από φορείς του στενού και ευρύτερου Δημοσίου Τομέα είναι αξιοσημείωτη. Σημαντικότατοι τέτοιου είδους φορείς απορροφούν τους μαθητευόμενους με τη σχετική ειδίκευση και μεταξύ αυτών είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαμίας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) Λαμίας και ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.).

Για τους ως άνω λόγους και με σκοπό την αποφυγή διατάραξης της εύρυθμης υλοποίησης του προγράμματος σπουδών, θα σας παρακαλούσα να επανεξετάσετε το θέμα της μη έγκρισης της λειτουργίας της ειδικότητας «Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών» στην ΕΠΑ.Σ. μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Αθ. Σαρακιώτης
Βουλευτής Ν. Φθιώτιδος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ
Βουλευτής Φθιώτιδας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αθήνα, 17 Μαΐου 2018

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη