«ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ-ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ» ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ!


Tην έκθεση αποτελεσμάτων του  έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στην Π.Ε.Λ. , δημοσιεύει η  εφημερίδα DOCUMENTO που  κυκλοφόρησε το   Σάββατο 27 Μαΐου 2018.   Το ρεπορτάζ που υπογράφει ο δημοσιογράφος Κώστας Τριαντης έχει τον  τίτλο «Βιβλίο και Ταμείο σουρωτήρι στην ΄Εκθεση Λαμίας» και υπότιτλο «Όργιο κακοδιαχείρισης   εντόπισε ο έλεγχος του Υπουργείου  Οικονομικών».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο  έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος της ΓΔΔΕ στην ΠΕΛ για το διάστημα 2010 – 16, επιρρίπτει μεταξύ άλλων ευθύνες στον πρώην ισχυρό άντρα της ΚΑΕ ΑΕΚ Ιωάννη Γρανίτσα ενώ   σε εξέλιξη είναι και  εισαγγελική έρευνα.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πόρισμα «ο  κ. Ι. Γρανίτσας θεωρείται δημόσιος υπόλογος για τις υπόψη διαχειριστικές περιόδους και ευθύνεται σε ολόκληρο έναντι του Δημοσίου για τις αναγνωρισμένες  καθ΄υπέρβαση των υπαρχουσών πιστώσεων δαπάνες ύψους 438.008 ευρώ».

www.lamiakos-typos.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη