Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και το Σαββατοκύριακο

photo: ΑΠΕ

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και να ευνοούν τις εξορμήσεις των εκδρομέων.

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο 14 Ιουλίου και την Κυριακή 15 Ιουλίου. Μέγιστη θερμοκρασία θα είναι οι 36 βαθμοί κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα τοπικών όμβρων στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις από 3 έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο, και τοπικά 6 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 20 και 33 βαθμών κελσίου στα ηπειρωτικά και κατά τόπους 35 βαθμούς κελσίου.

 ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι και τις απογευμάτινες ώρες κυρίως στα Βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Αίθριος καιρός, με τους ανέμου να πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς κελσδίου και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 5 έως 6 μποφόρ και στα νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου

ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός, πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την Κυριακή, 15 Ιουλίου, ο καιρός στην Ελλάδα θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, και στο Αιγαίο 6 έως 7 μποφόρ τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, με μέγιστη τους 36 βαθμούς κελσίου.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News https://ift.tt/2KSw9Kn

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη