Ευθύμιος Καραΐσκος: Ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας


Ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Σήμερα για όλους εσάς είναι μια ημέρα γιορτής, ένα νέο ξεκίνημα, μια ημέρα επιβράβευσης των κόπων σας.
-
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς σας που στάθηκαν δίπλα σας όλο αυτό το διάστημα και αξίζουν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας σας. Η περηφάνια που αισθάνονται άλλωστε είναι και μεγαλύτερη ανταμοιβή τους.
-
Σας εύχομαι ολόψυχα οι επιτυχίες όπως η σημερινή, να σας συνοδεύουν σε όλη σας τη ζωή ως αποτέλεσμα της πραγματικά, σκληρής δουλειάς. Στους μαθητές που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη για να εντείνουν τις προσπάθειές τους μέχρι την τελική επιτυχία των στόχων τους.
-
Καλή σταδιοδρομία σε όλους !

Ευθύμιος Καραΐσκος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη