Με Μαυρομάτη κόντρα στην Λαμία ο Παναθηναϊκός


Η απουσία του Βαγγέλη Οικονόμου από το αριστερό άκρο της αμυντικής τριάδας δεν αλλάζει τα αγωνιστικά πλάνα του Γιώργου Δώνη για το ματς του Παναθηναϊκού με την Λαμία, καθώς βασικός θα αγωνιστεί ο Φάνης Μαυρομάτης.

Ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» σχηματισμό με τρεις στόπερ και δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής. Εξάλλου, ο Μαυρομάτης αγωνίστηκε σε πολλά φιλικά παιχνίδι σε ρόλο αριστερού στόπερ, συνεπώς είναι σε θέση να καλύψει το κενό του τραυματία Οικονόμου, κάνοντας και το επαγγελματικό του ντεμπούτο στα πράσινα.

Στα θετικά για τον Γιώργο Δώνη, η διαθεσιμότητα του Αχιλλέα Πούγγουρα με μοναδικό ερωτηματικό πλέον για τον Παναθηναϊκό τον παρτενέρ του Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίς γραμμής λόγω της απουσίας του Χρήστου Δώνη, με τους Στάικο, Τζανδάρη και Κάτσε υποψήφιους.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη