Θλάση ο Οικονόμου, οριστικά εκτός με Λαμία


Οριστικά εκτός από το προσεχές (1/9, 19:15) παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λαμία είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου που υπέστη θλάση και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Μια ακόμα σημαντική απουσία ενόψει της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής της Super League καλείται να διαχειριστεί ο Γιώργος Δώνης, καθώς νοκ-άουτ τίθεται ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε υπέρηχο στο ΥΓΕΙΑ, ο οποίος έδειξε θλάση δευτέρου βαθμού στο κάτω τριτημοριο του αριστερού δικεφάλου μηριαιου. Το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται σε 20 μέρες και πλέον στόχος είναι να δώσει το παρών στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Υπενθυμίζεται ότι για το ματς με την Λαμία δεν υπολογίζεται ο Χρήστος Δώνης, ενώ από ενοχλήσεις ταλαιπωρείται και ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη