Δύσκολα ο Ατρόμητος (1-0) με Λαμία


Με τον Κουλούρη να βρίσκει δίχτυα για τρίτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος νίκησε στο Περιστέρι τη Λαμία 1-0, στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά, αλλά ήταν η Λαμία που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ. Στο 22ο λεπτό ο Μπερτόλιο πάσαρε στον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος σούταρε από πλάγια δεξιά θέση και ο Καρασαλίδης έδιωξε σωτήρια με το πόδι σε κόρνερ, ενώ ο Μέγερι ήταν εξουδετερωμένος.

Αντί για το 0-1, όμως, ήρθε το γκολ των «κυανόλευκων» στο 43΄: ο Μάντσον έβγαλε μια «ζυγισμένη» σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Κουλούρης, που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ, ανοίγοντας το σκορ με το τρίτο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Στο 58΄ ο Δημούτσος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαχαριάδη (για φάουλ στον Μάντσον) και άφησε την ομάδα του να πασχίσει για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο. Ο παίκτης της Λαμίας είχε παρατηρηθεί αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, για θέατρο.

Η είσοδος του Επστάιν έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του Χάβου, ο Γερμανός είχε δύο σουτ προς την εστία του Μέγερι στο 65΄ και στο 67΄, με τον Ούγγρο τερματοφύλακα να αντιδρά θετικά, όπως και στη φάση του 75ου λεπτού, όταν πέταξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπαράλες.

Στο 85΄ όμως στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς το φάουλ του Βάντερσον έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση.

www.naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη