Οι ''Προβομάστορες'' Πάνε Σινεμά στα Καμένα Βούρλα 14/09/2018


Οι Προβομάστορες στηρίζουν τη λειτουργία του θερινού σινεμά και την Παρασκευή 14-09-2018 αποχαιρετούν το καλοκαίρι με την ταινία σταθμό για τον κινηματογράφο, την βιογραφία του Βαν Γκογκ με τίτλο «Loving Vincent«.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο “Ράνια” στα Καμένα Βούρλα στις 9:00 η ώρα μ.μ. και η είσοδος είναι προαιρετική στην ενδεικτική τιμή των 3€, ενίσχυση προς τον Σύλλογο και τους σκοπούς του.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ψαρά Διονύση, που χωρίς την συνδρομή του με την δωρεάν παραχώρηση του κινηματογράφου, η εκδήλωση θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Την επομένη Σάββατο 15/09   και ώρα 20:15 στον κινηματογράφο θα προβληθεί, με δωρεάν είσοδο, παιδική ταινία, προσφορά του ιδιοκτήτη για τους μικρούς μας φίλους.

provomastores.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη