Κ17: ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία 0-3


Σπουδαία νίκη για την ομάδα Κ17 της Λαμίας εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΛ με 0-3 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ17 της SuperLeague.

Δύο γκολ πέτυχε ο μεγάλος πρωταγωνιστικής της αναμέτρησης ο Κώστας Νικολόπουλος, ένα στο 67΄ με εκτέλεση φάουλ και ένα στο 88′ και ένα γκολ πέτυχε ο Ματθαίου στο 74′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η ομάδα της Λαμίας έπαιζε και με 10 παίκτες από το 50΄ λόγω της αποβολής του Γιαννακάκου.

Διαιτητής: Πέτσας Σωτήριος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Βογιατζής Ελευθέριος – Τίκας Δημήτριος (Καρδίτσας)

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΕΛ Κ17 (Κώστας Ταξιάρχης): Νικολακούλης, Μαγιάκος, Παρασχόπουλος (69′ Ελέζι), Γκερίμι, Τέλιος, Γώγος, Σουμάσι(83′ Μαχούχας), Αετόπουλος (65′ Ριζούλης), Μιλτιάδης, Κορτσάρι(82′ Χουλιαρόπουλος), Ζοτάι (75′ Μπουμπουνάρας).

Λαμία Κ17 (Αποστόλης Καραπλής): Μαυράδας, Γιαννακάκος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σεντής, Σπαθούλας, Ματθαίου, Ντζιος, Γεμενής (52′ Κωστάκος), Νικολόπουλος, Χύσκα.

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη