Αύριο η πρώτη μέρα από το ''1ο Μουσικό Φεστιβάλ Λαμίας'' στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο


Ο Δήμος Λαμίας σε μία προσπάθεια να προβάλλει και να αναδείξει το ταλέντο και τη δουλειά των τοπικών μουσικών σχημάτων της Rock και της Metal σκηνής, διοργανώνει το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Λαμίας, το διήμερο 8-9/9/2018!

8 Σεπ στις 8 μ.μ.
9 Σεπ στις 11 μ.μ.

Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας


Day 1st (8/9/2018)
Η πρώτη μέρα (Σάββατο 8/9) είναι αφιερωμένη στο Metal και στην έναρξη του Φεστιβάλ θα απολαύσουμε τους CIGGY KISS, μία φρεσκότατη τοπική μπάντα η οποία συμμετείχε και στο πρόσφατο Schoolwave του 2018!

Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι SICQUENCE, μπάντα που κινείται στο χώρο του μελωδικού death metal. Βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης της πρώτης επίσημης δισκογραφικής τους δουλειάς.

Την πρώτη μέρα θα κλείσουν οι MALICIOUS SILENCE που μετρούν ήδη 15 χρόνια παρουσίας, με στοιχεία από death/black/thrash metal, έχουν κυκλοφορήσει κάποιες demo δουλειές και το full-length δίσκο Drowing in incoherence τo 2014 ενώ δουλεύουν πάνω σε νέα κομμάτια για την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά.

Day 2nd (9/9/2018)
Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στο Rock και πρώτοι θα ανέβουν επί σκηνής οι JUNKHEADS, οι οποίοι κινούνται στο χώρο του grunge.

Ακολουθούν οι METHOD OF 3, μπάντα που έχει στο palmares της live συναυλίες εντός και εκτός Λαμίας και συνεργασίες επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως ο Joe Lynn Turner, οι Blues Wire, o Γιώργος Γάκης κ.α.

Το φεστιβάλ θα κλείσει με τους La Banda, μία μπάντα που προέρχεται από τα θρυλικά La Moya, οι οποίοι μετρούν 8 χρόνια παρουσίας στα rock δρώμενα της πόλης.

Οι live εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται από ενέργεια και φρεσκάδα ενώ αρέσκονται στο να συνεργάζονται με φίλους μουσικούς εντός και εκτός Λαμίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε φάση σύνθεσης των πρώτων κομματιών τους.

www.facebook.com/events/331410967405153

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη