Τη Δευτέρα η Μαρίζα Ρίζου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στα πλαίσια της διοργάνωσης «Θερμοπύλεια 2018»


        Με συναυλία της ταλαντούχας Μαρίζας Ρίζου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο, συνεχίζονται τα «Θερμοπύλεια 2018», η δική μας γιορτή Ιστορίας και Πολιτισμού.

Η Μαρίζα Ρίζου, μετά τις πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις της εντός και εκτός Αθηνών, έρχεται και στη Λαμία!

        Η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετικά δημιουργική και επιτυχημένη για το κορίτσι που βγαίνει στη σκηνή χωρίς παπούτσια, αφού έγραψε τη μουσική για την παράσταση της χρονιάς «Μαντάμ Σουσού», που παίζεται στο Θέατρο Παλλάς και πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Ας Γελάμε Συχνά», σε στίχους δικούς της και μουσική του Κωστή Μαραβέγια, προϊδεάζοντάς μας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο τρίτο προσωπικό της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. 

       Μαζί με όλα τα γνωστά της τραγούδια, όπως το «Μια άλλη ευτυχία», «Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα», θα μοιραστεί μαζί μας και το «Ας Γελάμε Συχνά», το φωτεινό, αισιόδοξο τραγούδι που γεννήθηκε από την πρώτη της συνεργασία με τον Μαραβέγια. Όπως πάντα, στο πρόγραμμα θα υπάρχουν αγαπημένα κομμάτια κι άλλων δημιουργών, μεταμορφωμένα, ενορχηστρωμένα και ερμηνευμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο, ντυμένα την πολύχρωμη αύρα της.

Μαζί της θα είναι οι συνεργάτες της:

Άγγελος Αϊβάζης- κιθάρες/γιουκαλίλι
Βαγγέλης Κατσαρέλης - τρομπέτα
Δημήτρης Κουζής- βιολί
Γιώργος Κωστελέτος -Τύμπανα
Γιώργος Μουχτάρης - κοντραμπάσο
Μάρκος Χαϊδεμένος - πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Κατσιάνος
Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαΐδη

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη