Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1 | Δείτε την ανάλυση και φωτογραφίες του αγώνα


Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με σκορ 3-1 το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Το 1-0 έγινε στο 15΄ από τον Μουζούκη, η Λαμία ισοφάρισε στο 36΄ με κεφαλιά του Αντέτζο. Το 2-1 σημειώθηκε στο 70΄ με τον Εμμανουηλίδη και το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 88΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουρμπέλη μετά από ανατροπή του Χατζηγιοβάνη από τον Αντέτζο.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Μαυρομάτης, Πούγγουρας (46′ Καμπετσής), Κολοβέτσιος, Στάικος, Κουρμπέλης, Ινσούα, Κουλιμπαλί (46′ Γιόχανσον), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ (57′ Εμμανουηλίδης)

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βασιλαντωνόπουλος (73′ Τσούκαλος), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος (73′ Οσμάν), Καραγκούνης (55′ Μπουλούλης), Επστάιν, Μπαράλες






www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη