Το νέο τεχνικό τιμ του Χάβου στη Λαμία


ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΑΛΙΟΙ» ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ


Μαζί με δυο συνεργάτες του μετακινήθηκε στη Λαμία ο Μάκης Χάβος, την ώρα που παραμένει και μέρος της παλιάς «φρουράς» στο τεχνικό τιμ των Φθιωτών.

Η αντικατάσταση του Μπάμπη Τεννέ από τον Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας έφερε και μερικές αλλαγές στη σύνθεση της προπονητικής ομάδας.

Μαζί με τον προηγούμενο προπονητή αποχώρησε και ο βοηθός του, Γιώργος Κόλτσης. Αντίστοιχα, μαζί με τον Χάβο στη Λαμία εργάζονται πια ο Μπάμπης Μιχαϊλίδης, ως α' βοηθός και ο Κώστας Νικολαΐδης, ως βοηθός-αναλυτής.

Από τους υπόλοιπους που απάρτιζαν το τεχνικό τιμ, ο Γιάννης Παρούσης ως γυμναστής και ο Γιώργος Μουντάκης ως προπονητής τερματοφυλάκων παραμένουν στις θέσεις τους και συνεχίζουν στην ομάδα.

Τη σύνθεση επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του και ο ίδιος ο Χάβος, μετά το πέρας της πρώτης του προπόνησης με τους «κυανόλευκους» την Τετάρτη (5/9) στη Νέα Άμπλιανη.

Αναλυτικά το νέο τεχνικό τιμ:

Προπονητής: Μάκης Χάβος

Βοηθός Α’: Μπάμπης Μιχαηλίδης

Βοηθός Β’ - Αναλυτής: Κώστας Νικολαΐδης

Γυμναστής: Κώστας Παρούσης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Γιώργος Μουντάκης

Γενικός Αρχηγός: Γιάννης Συρογιάννης

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη