Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Λαμιέων


           Ο Δήμος Λαμιέων μετά την επιτυχημένη πορεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά τη λειτουργία του.

          Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα παρέχει, πέραν των ωρών σχολικής διδασκαλίας, απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές και οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, κ.λ.π.). Σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς από το Δήμο Λαμιέων και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.lamia.gr και αφού τα συμπληρώσουν να τα καταθέσουν από αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημαρχείο (Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, 1ος όροφος) στην υπεύθυνη κ. Σοφία Χαρώνη τηλ. 22313 51051 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.    

          Ο Δήμος Λαμιέων καλεί παράλληλα τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αδιόριστους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους), που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στην υπεύθυνη του Δήμου κ. Σοφία Χαρώνη. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 22313 51051.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη