Η Λαμία δεν πάει… Κούτσα, κούτσα!


Με τον 29χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό από το Κάπο Βέρντε Ζαίλτον Αλβες Μιράντα, θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών η Λαμία

Με μια ακόμη εντυπωσιακή μεταγραφή αναμένεται να κλείσει το μεταγραφικό παζάρι η Λαμία, μετά από αυτή του Μαστούρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 29χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού (14 συμμετοχές – 1 γκολ) με το Κάπο Βέρντε, Ζαίλτον Αλβες Μιράντα ή αλλιώς… «Κούτσα» όπως είναι το παρατσούκλι του!

Ο Κούτσα, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έμεινε ελεύθερος από την Μποαβίστα, με την οποία είχε πέρυσι 27 συμμετοχές και 3 γκολ ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Πορτγοαλία με την φανέλα των  Αρούκα (2016-17, 25 συμμετοχές, 6 γκολ) και παλιότερα Μπελενένσες (14 συμμετοχές, 1 γκολ), Ριο Αβε (12 συμμετοχές, 2 γκολ), Εστορίλ (15 συμμετοχές, 5 γκολ), Τσάβες (79 συμμετοχές, 33 γκολ), Μιραντέλλα (41 συμμετοχές, 11 γκολ).

Την χρονιά 2015- 2016 αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Καραμπούκσπορ με την οποία είχε μόλις 2 παιχνίδια.

Ο Κούτσα αν όλα πάνα καλά αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (τελευταία μέρα των μεταγραφών) στην Λαμία, προκειμένου να τελειώσει θετικά το θέμα.


www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη