Νέα Κυκλοφορία Εφημερίδος «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή»


           Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου της Εφημερίδος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».    

           Στην πρώτη σελίδα της Εφημερίδος, όπως πάντα,   αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο: «Απρόσωπες και διαπροσωπικές σχέσεις», τονίζει ότι χωρίς την αύρα του Χριστού οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ψεύτικες, συμφεροντολογικές και εφήμερες.   

     Ξεφυλλίζοντας τις 16 σελίδες της Εφημερίδος «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τον λαμπρό εορτασμό των 100 ετών του Ναού του Αγίου Αθανασίου στο ορεινό χωριό Γαρδίκι Ομιλαίων, για το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιερέων Νεότητος και Κατηχητών των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την πορεία των εργασιών  ανεγέρσεως του Ναού του Οσίου Παϊσίου στη Μακρακώμη και του Πνευματικού - Διοικητικού  Κέντρου στη Μουάνζα της Αφρικής, το οποίο ανεγείρει εξ ολοκλήρου ο πιστός λαός της Ιεράς Μητροπόλεως μας,  καθώς και την επίσημη επίσκεψη του Εξοχωτάτου  Πρόεδρου  της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. 

           Επίσης δημοσιεύονται και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις , όπως ποιμαντικές επισκέψεις τους Σεβασμιωτάτου σε Ενορίες της Μητροπόλεως καθώς και επισκέψεις που δέχτηκε ο Ποιμενάρχης μας  στο γραφείο του.

           Στην Εφημερίδα όπως κάθε φορά δημοσιεύονται οι δωρεές ευσεβών πιστών προς τα Εκκλησιαστικά Ιδρύματα και στα έργα αγάπης  και φιλανθρωπίας της Ιεράς Μητροπόλεως.

            Την Εφημερίδα  «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν από τις Ενορίες, τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς και από το Βιβλιοπωλείο "Ένθεον".

www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη