Το κουδούνι χτύπησε, η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στα σχολεία του Δήμου Λαμιέων



            Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης παραβρέθηκε σήμερα στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 που έγινε στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας, στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Λύκειο και στο 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας, ενώ Aντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου έδωσαν το παρών στα περισσότερα σχολεία του Δήμου Λαμιέων.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, σε δηλώσεις του ανέφερε:

            «Το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου μας χτύπησε. Η φροντίδα μας για τη διασφάλιση ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα στηρίζει και θα διευκολύνει τις προσπάθειες των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας ήταν και παραμένει συνεχής. Τους καλοκαιρινούς μήνες προγραμματίσαμε και υλοποιήσαμε, σε συνεργασία πάντα με τις διευθύνσεις των σχολείων, όλες εκείνες τις παρεμβάσεις, βάσει των αναγκών των σχολικών μονάδων, ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να λειτουργούν σ΄ ένα καθαρό, ευπρεπές και ασφαλές περιβάλλον. Εμείς από την πλευράς μας και στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων μας θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για μια πιο αποτελεσματική λειτουργία των σχολείων μας.  Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά!

Καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά σε όλους».







www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη