Ένωση Συλλόγων Γονέων Λαμίας: Μέχρι και σήμερα τίποτα δεν εφαρμόζεται στη λειτουργία κλειστών και ανοικτών αθλητικών χωρών - γυμναστήριων του Δήμου Λαμιέων


ΑΔΑ : 7ΜΒ1ΩΛΚ-ΤΨ4

Κατά την Απόφαση 6 (3ης Συν. Ε.Π.Ζ. 2018) της ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ και κατά την ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν. 1566/1985 ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡ. 3 ΦΕΚ. 167, που αφορούν τα ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ. 

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!!!

Γ) Τα σχολικά γυµναστήρια παραχωρούνται σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στο άρθρο 41 παρ. 3 του Ν. 1566/1985 (ΦΕΚ 167/Α/30-9-1985), όπως ισχύει κατά τη σύνταξη του παρόντος, η δε
διαδικασία παραχώρησης περιλαµβάνει τα ακόλουθα κατά σειρά βήµατα:

i. Αίτηση από τον ενδιαφερόµενο φορέα προς τη Σχολική Επιτροπή του ∆ήµου στην οποία υπάγονται (Πρωτοβάθµιας ή ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης), για την παραχώρηση σχολικών
χώρων, η οποία κοινοποιείται στον ∆ιευθυντή της Σχολικής µονάδας που ανήκει το γυµναστήριο και στο Τµήµα Αθλητισµού της ∆ιεύθυνσης Παιδείας, ∆ια Βίου Μάθησης, Πολιτισµού & Αθλητισµού του ∆ήµου.

ii. Εισήγηση της Σχολικής Επιτροπής.

iii. Υποβολή φακέλου της αίτησης µε τη σχετική εισήγηση της Σχολικής Επιτροπής από το
∆ιευθυντή του Σχολείου στη ∆ηµοτική Επιτροπή Παιδείας για έκφραση γνώµης.

iv. Σύµφωνη γνώµη της ∆ηµοτικής Επιτροπής Παιδείας.

v. Εισήγηση του δηµάρχου ή του ασκούντος τη σχετική αρµοδιότητα αντιδηµάρχου στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο για έγκριση παραχώρησης του σχολικού χώρου, συνοδευόµενη µε όλες τις παραπάνω εισηγήσεις.

vi. Απόφαση ∆ηµοτικού Συµβουλίου έγκρισης παραχώρησης του σχολικού χώρου (η οποία διαλαµβάνει τους όρους και τις προϋποθέσεις της παραχώρησης).

Τον εβδοµαδιαίο προγραµµατισµό των προπονήσεων εισηγείται στη Σχολική Επιτροπή το Τµήµα Αθλητισµού του ∆ήµου (αρµόδια Υπηρεσία), ως ειδική Υπηρεσία για την κατάρτιση ανάλογων προγραµµάτων και αναλαµβάνει να ελέγχει την ορθή εφαρµογή του.

Ένωση Συλλόγων Γονέων Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη