Κώστας Δημητρακόπουλος: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι Γ.Σ. της πρώην Σ.Τ.Λ. .. 9.6.2010


Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι Γ.Σ. της πρώην Σ.Τ.Λ. ..9.6.2010

Αγαπητά Ιδρυτικά Μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
Αγαπητοί Φίλοι
Αγαπητοί κ.κ. Δικηγόροι της Φθιώτιδας
Αγαπητοί κ.κ. Δικαστές
Αγαπητοί Δημοτικοί και Περιφεριακοί Άρχοντες της Φθιώτιδας...

ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ - ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ !

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ Κώστας Δημητρακόπουλος τους τα έλεγε και τους τα έψελνε και μάλιστα σε αυστηρό ύφος στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 9 Ιουνίου 2009.

Όλη η ομιλία του Πρόεδρου μας είναι καταγεγραμμένη στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ, αλλά τα Μ.Μ.Ε της πόλης μας της Λαμίας δεν έδειχναν τίποτα ως όφειλαν προς ίδιον όφελος έκαστο και έτσι η Φθιώτιδα έμεινε ανημέρωτη.

Σήμερα οι 13.000 κ.κ. Συνεταίροι ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να πληρώσουν στην PQH.....

Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστές είναι στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδας, τοπικοί πολιτικοί παράγοντες τοπικά μέσα ενημέρωσης και δυστυχώς και αρκετά στελέχη της δικαιοσύνης. Δεν θέλω  να τα προσδιορίσω αυτή τη στιγμή πια ακριβώς, αλλά είναι.

2010.06.09 Γεν Συνέλευση ΣΥΝΕΤΑΙΡ. ΤΡΑΠ. ΛΑΜΙΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=Vp1aotr-pKw&t=83s

Επίσης σας παραθέτουμε εδώ και την δήλωση που έκανε ο δικηγόρος Λαμίας κ. Κων. Φαρμάκης έξω από το Μέγαρο του Εφετείου Λαμίας στις 9 Οκτωβρίου 2018.

Φαρμάκης: Ο κ. Δημητρακόπουλος έχει ξεκινήσει από ετών μια μεγάλη μάχη για να αποδείξει ότι ενώ δεν όφειλε του κατασχέθηκε η περιουσία δυστυχώς αυτό συνέβη στην πραγματικότητα, διότι όπως απεδείχθη από μια έκθεση πραγματογνωμοσύνης που έκανε ο κ. Αντώνιος Χαραλαμπίδης μετά από εντολή της εισαγγελίας Λαμίας, δυστυχώς μετά από πάρα πολλά χρόνια όμως απεδείχθη ότι όντως την εποχή που έγιναν οι πλειστηριασμοί ο κ. Δημητρακόπουλος είχε εξοφλήσει την οφειλή του και μάλιστα η Τράπεζα είχε εισπράξει και επί πλέον ποσό το οποίο πρέπει να του επιστραφεί ως αχρεωστήτως καταβληθέν.

Επίσης θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπείται νομίμως από τον ειδικό εκκαθαριστή, διότι όταν ελήφθη η απόφαση αρμοδίως η PQH εταιρεία είναι ο ειδικός εκκαθαριστής της Τράπεζας, η Τράπεζα δεν είχε νόμιμη εκπροσώπηση και δεν είχε συγκροτηθεί σε σώμα το Διοικητικό της Συμβούλιο.

Θα δώσουμε τον αγώνα μας βασιζόμενοι στα στοιχεία που οι ίδιες δικαστικές αρχές η εισαγγελία της Λαμίας έχει συγκεντρώσει και ελπίζω να αναδείξουμε το πραγματικό πρόβλημα.

 Δημοσιογράφος: Μάθαμε ότι είστε και ο δικηγόρος του Συλλόγου Μεριδιούχων με την επωνυμία «ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ» τι έχετε να μας πείτε επ αυτού, γιατί πολλοί Συνεταίροι έχουν Μερίδες.

Φαρμάκης: Οι Συνεταίροι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας πρέπει να κατανοήσουν ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε με βάση προηγούμενες ειλημμένες αποφάσεις της Γενικής Συνελεύσεως και το Καταστατικό τους και την Ελληνική Νομοθεσία κινδυνεύουν να  κληθούν να πληρώσουν το πενταπλάσιο της αξίας των Μερίδων τους για να καλυφτούν τα χρέη της Τράπεζας. Ταπεινή μου γνώμη είναι και ως πολίτης και ως δικηγόρος είναι ότι θα πρέπει όλοι οι Συνέταιροι της Τράπεζας να συγκεντρωθούν πίσω απ αυτόν τον Σύλλογο και να δώσουν μια μάχη να αναδείξουν ότι τουλάχιστον δεν ενέχονται δεν φέρουν υπαιτιότητα για την κατάσταση της Τράπεζας, εγώ αναρωτιέμαι βλέποντας τα στοιχεία τώρα πλέον το 2018, γιατί από το 2000 ενώ τη Τράπεζα της Ελλάδος με Πόρισμά της έχει δείξει την Κακοδιαχείριση και την κακοδιοίκηση, γιατί άφησε την Τράπεζα να λειτουργεί και να χρεωθεί ακόμη περισσότερο μέχρι και το 2010 - 2011 που ανακλήθηκε η άδεια της. Πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να συστρατευτούν πίσω από τον Σύλλογο, έμπαση περιπτώσει να έχουν μια μαζική κινητοποίηση για να αναδείξουν το πρόβλημα. 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
   
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, 9.10. 2018
https://www.youtube.com/watch?v=C9bHGDKwkhw&feature=youtu.be


ΕΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ !

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο " ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ "

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη