ΑΕΚ - Λαμία για το Κύπελλο: Τελικά την Παρασκευή, σε Καλλιθέα ή Ριζούπολη


Την Παρασκευή (12/10) αναμένεται να διεξαχθεί το ματς κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Λαμία και μένει να βρεθεί το γήπεδο, καθώς στο ΟΑΚΑ την ίδια μέρα θα παίζει η εθνική ομάδα.

Στην ΑΕΚ περίμεναν πως το παιχνίδι για το κύπελλο με την Λαμία, το οποίο είχε αναβληθεί, θα οριζόταν μέσα στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Άλλωστε ήταν κάτι στο οποίο από την πρώτη στιγμή είχε συναινέσει η Ένωση, παρά το γεγονός πως θα έχει πολλές απουσίες διεθνών με εθνικές ομάδες.

Η μέρα και η ώρα φαίνεται πως έχουν κλειδώσει. Το ματς θα γίνει την Παρασκευή (12/10) στις 18:00 το απόγευμα. Μένει να βρεθεί και το γήπεδο, καθώς στο Ολυμπιακό Στάδιο την ίδια μέρα, αγωνίζεται η εθνική με την Ουγγαρία.

Υποψήφια γήπεδα είναι αυτό της Ριζούπολης αλλά και της Καλλιθέας. Μάλιστα η ΕΠΟ αρχικά έβαλε στο πρόγραμμα την έδρα του Απόλλωνα. Πιο πιθανό όμως μοιάζει να διεξαχθεί τελικά στην Καλλιθέα.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη