Ενημέρωση από το Επιμελητηρίο Φθιώτιδας για τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η Συντονιστική Επιτροπή  της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων περί Πνευματικών Δικαιωμάτων βρίσκεται σε επαναδιαπραγμάτευση με τον ΟΔΣ «Αυτοδιαχείριση» για το νέο αμοιβολόγιο που θα ισχύσει.

Ως εκ τούτου καλούνται τα μέλη μας που δικαιολογημένα ευρίσκονται σε κατάσταση σύγχυσης σχετικά με το θέμα των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων και προσπαθούν να καταλάβουν τι ισχύει και τι όχι,  τι υποχρεούνται να καταβάλλουν και σε ποιους ΟΣΔ για να μπορέσουν να λειτουργήσουν νόμιμα τις επιχειρήσεις τους, να περιμένουν τις σχετικές εξελίξεις.

Το επόμενο χρονικό διάστημα το Επιμελητήριό μας σε ειδική Ημερίδα που θα διοργανώσει, θα ενημερώσει αναλυτικά κάθε ενδιαφερόμενο για το ισχύον νομικό πλαίσιο και τις υποχρεώσεις που έχει και θα πρέπει να τηρεί απόλυτα κατά την εκτέλεση μουσικής με οποιοδήποτε μέσο στην επιχείρησή του.

www.fthiotidoscc.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη