Οι εκλεκτοί του Ράσταβατς για την έξοδο στη Λαμία


Ο Μίλαν Ράσταβατς έχοντας γεμάτη τη «φαρέτρα» του επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα πάρει μαζί του στη Λαμία για το αυριανό (7μ.μ.) παιχνίδι.

Λευκό είναι το απουσιολόγιο της Ξάνθης ενόψει του αυριανού (7μ.μ.) εκτός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο τη Λαμία. Οι «Ακρίτες» δεν έχουν ούτε τραυματίες ποδοσφαιριστές, ούτε τιμωρημένους και έτσι ο Μίλαν Ράσταβατς κλήθηκε να διαλέξει τους εκλεκτούς του έχοντας διαθέσιμο ολόκληρο το ρόστερ.


Μάλιστα, για πρώτη φορά κρίθηκε έτοιμος για να ενταχθεί στην αποστολή της Ξάνθης και ο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του εδώ και περίπου 10 μέρες, όμως λόγω του μεγάλου διαστήματος αποχής δεν είχε μπει στα πλάνα του Ράσταβατς, κάτι που συνέβη τώρα.

Αναλυτικά η 19μελης αποστολή: Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Τζουρίτσκοβιτς, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Κασάδο, Καντά, Σαρπόνγκ, Κάστρο, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Γέντρισεκ, Θυμιάνης, Συλλά, Κίκε, Σουλεϊμάν, Λισγάρας, Καμαρά.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη