Γιώργος Γαλανός: Δεν βλέπω την ΣΦΡΑΓΙΔΑ του μεγάλου έργου που αφήνει πίσω της η νυν Δημοτική Αρχή


Κάποτε...πριν από τέσσερα χρόνια περίπου όταν συγκροτούνταν η νυν Δημοτική Αρχή σε αυτοδιοικητική παράταξη με όραμα την..."""ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ...""" η πρώτη αρχή της συγκρότησης δια στόματος νυν Δημάρχου... ήταν για παραταξιακές συγκεντρώσεις... πριν από κάθε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου... από αιρετούς και μη... ώστε να ακούγονται προβλήματα της καθημερινότητας και να προτείνονται λύσεις... απτή επαφή με την βάση της κοινωνίας...!!! 

Πέρασαν τα χρόνια...και δεν έγινε ούτε μια...!!! στην πορεία...ο Δήμαρχος τα είδε και τα μέτρησε αλλιώς τα πράγματα... ανακόλουθος... στις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι σε ανθρώπους συνεργάτες που τον στήριξαν... ώστε να κατέχει τον Δημοτικό θώκο...!!! 

Αυτό άφησε πολλά από τα θέματα της καθημερινότητας πίσω... μη υπολογίσιμα...υλοποιήσιμα...!!! 

ΚΡΙΜΑ...!!! 

Η ζωή συνεχίζεται όπως και η αυτοδιοίκηση....αναζητώντας την λύση προβλημάτων σε άλλα πρόσωπα και σχήματα δοκιμασμένα αξιόπιστα...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ...που χαίρουν ΑΥΤΟΔΙΟΚΗΤΙΚΗΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας...!!! 

Ως πρώην συμμέτοχος στην """ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ...""" δεν βλέπω την ΣΦΡΑΓΙΔΑ του μεγάλου έργου που αφήνει πίσω της η νυν Δημοτική Αρχή...!!! Όσο και αν τρέχει στο υπόλοιπο της θητείας της - 7- μήνες να προλάβει - καλύψει κενά δυσανάλογα - δυσαναπλήρωτα...!!!

Γιωργος Γαλανος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη