Αναστασιάδης: «Έχουμε ότι χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη»


Οι δηλώσεις του στο Star Κεντρικής Ελλάδος:

«Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα σχετικά τις προηγούμενες ημέρες και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή εντός έδρας. Έχουμε δύο παιχνίδια στα οποία η ομάδα πρέπει να πάρει τη νίκη, χρειάζεται να κερδίσει για να ανέβει και βαθμολογικά αλλά και ψυχολικά. Νομίζω με την βοήθεια του κόσμου, θα καταφέρουμε να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια απέναντι σε Ξάνθη και ΟΦΗ.»

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τον πρώτο της βαθμό:

«Η ψυχολογία μας έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει και με τη νίκη αν είμασταν πιο αποτελεσματική. Σίγουρα όμως είναι ένας βαθμός σε μία πολύ δύσκολη έδρα και από εκεί και πέρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό το παιχνίδι που έρχεται είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και η ευκαιρία μας να πάρουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.»
Για τον αγώνα με την Ξάνθη:

«Η Ξάνθη δεν έχει πολλές αλλαγές, αλλά είναι μία επικίνδυνη ομάδα, ειδικά εκτός έδρας, Νομίζω πως θα έχουμε όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρειάζονται για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη.»

Για τον κόσμο του ΠΑΣ Λαμία:

«Ο κόσμος της Λαμίας έχει ανταποκριθεί, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκομαι εγώ εδώ. Τον θέλουμε κοντά μας, είναι πολύ σημαντικός, έχει στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο πως είναι κοντά στην ομάδα. Και θα πρέπει να συνεχίσει να είναι κοντά μας και να μας συμπαραστέκεται καθώς η συνέχει θα είναι αρκετά δύσκολη.»

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη