4.500 ευρώ θα στοιχίσει στο Δήμο Λαμιέων ο αγώνας ορεινού τρεξίµατος «Kallidromo Trail Run»


O Δήµος Λαµιέων σε συνεργασία µε τον Ποδηλατικό και ∆ροµικό Σύλλογο Λαµίας διοργανώνουν και φέτος τον αγώνα ορεινού τρεξίµατος «Kallidromo Trail Run» στις 25 Νοεµβρίου 2018 και ώρα 10 π.µ. στην Τ.Κ. Ελευθεροχωρίου.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίµατος «Kallidromo Trail Run» διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και συνδυάζει την άγρια οµορφιά του βουνού και το ιδανικό σκηνικό για την ̟πραγµατοποίηση ενός
απαιτητικού αγώνα. Όσον αφορά το αγωνιστικό µέρος: οι εναλλαγές στο τερέν και οι εναλλαγές στις κλίσεις εµπνέουν για αγωνιστική ̟πίεση, ̟πείθοντας και τον ̟πιο απαιτητικό αθλητή. Η διαδροµή περιλαµβάνει µονοπάτια και δασικούς δρόµους, φτάνει στην ψηλότερη κορυφή του Καλλίδροµου (Γκιόζα 1.419 µ.) και διέρχεται από το ̟ανέµορφο σηµείο της λίµνης Καλλίδροµου.

Το αναµενόµενο κόστος της δράσης υπολογίζεται στα 4.500,00 € και θα επιβαρύνει τον Κ.Α. 15.6472.0010 «Καλλίδροµο Trail Run» έτους 2018 και αφορά µεταξύ άλλων:

ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Α/Α ΕΙ∆ΟΣ ∆ΑΠΑΝΗΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΥΡΩ

1 Ηχητική κάλυψη 500 ευρώ
2 ∆απάνες χρονοµέτρησης 1500 ευρώ
3 Μπλουζάκια 1000 ευρώ
4 Μετάλλια- Κύπελλα 1500 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ: 4.500,00 ευρώ

Περισσότερα δείτε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη