Το 43ο ιερατικό συνέδριο διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας στη Λαμία


                   Φέρεται εις γνώσιν απάντων των κληρικών της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως , ότι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ε.ε. θα πραγματοποιηθεί το 43ο Ιερατικό Συνέδριο των Ιερέων και των  Διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, εις τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

                    Το θέμα του Συνεδρίου είναι : « Προβληματισμοί στο θέμα σχέσεων Εκκλησίας - Πολιτείας». Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαος.

                  Το πρωί, θα τελεσθεί Ιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου εις τον Ιερόν Ναόν της Αγίας Παρασκευής Λαμίας. Η παρουσία σας στη Θεία Λειτουργία κρίνετε απαραίτητη. Πέρας προσελεύσεως η 8η πρωινή.

                Μετά τη Θεία Λειτουργία το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού  θα προσφέρει  πρωινό στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο.

                Στις 10:00, στον ίδιο χώρο   θα ξεκινήσουν οι εργασίες του 43ου Ιερατικού Συνεδρίου,  όπου ο Ποιμενάρχης μας θα αναπτύξει το ως άνω θέμα.

                Θα ακολουθήσει συζήτηση επί της εισηγήσεως και κατόπιν ο Σεβασμιώτατος θα δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για διάφορα Ποιμαντικά και Διοικητικά θέματα.

                Η παρουσία πάντων είναι απαραίτητη.

www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη