Μεγάλη Δωρεά Τροφίμων και ειδών ρουχισμού στο Γενικό Φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλης Φθιώτιδας


Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ρουχισμού προσέφεραν το πρωί της Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου  στο Γενικό Φιπόπτωχο ταμείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως μέλη της   Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδος,  παράρτημα Λαμίας, του Διαδραστικού Συλλόγου «Αλόπη» Ραχών και του Συλλόγου Δρομέων «Τραχίνα».

Τα μέλη των Συλλόγων καλωσόρισε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π.Νεόφυτος Ραφαηλίδης, ο οποίος και τους ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου για την δωρεά τους, καθώς και για την  στήριξη που παρέχουν στο πολύπλευρο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως μας και τους μετέφερε την πατρική ευχή του Ποιμενάρχου μας για Καλά Χριστούγεννα με παντοτινή και πλουσία την ευλογία του Δωρεοδότου Κυρίου εις την ζωή και το έργο τους.

Τα είδη παρέλαβε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π.  Παναγιώτης Σερέτης, Υπεύθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.






imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη