Παναθηναϊκός: Εκτίει κόντρα στη Λαμία ο Ινσούα


Ο Εμάνουελ Ινσούα θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για τη 17η αγωνιστική. Δείτε σε ποια ματς θα δώσει κανονικά το «παρών».

Ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε ως προς τον αγώνα στον οποίο θα εκτίσει την ποινή του ο Εμάνουελ Ινσούα, ελέω του γεγονότος ότι ο Αργεντινός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη 13η αγωνιστική της Super League. Το ματς από το οποίο θα λείψει ο 27χρονος είναι εκείνο με τη Λαμία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής (19/01), κατά την οποία το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Ινσούα ήταν εκ των διασωθέντων του Παναθηναϊκού στο ματς της Κυριακής (09/12) στο Γεντί Κουλέ και ο Έλληνας τεχνικός έκρινε πως του είναι απαραίτητο να τον έχει μαζί του στα προσεχή παιχνίδια με Ατρόμητο (16/12), Κισσαμικό (19/12), Παναιτωλικό (22/12) και Ξάνθη (12/01). Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 13 εμφανίσεις και 1 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, όντας αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο των Πράσινων.

Ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του στο παιχνίδι με τη Λαμία είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιον εκ των Ουσμάν Κουλιμπαλί ή Ματίας Γιόχανσον να παίρνει τη θέση του.

www.to10.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη