Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς: Σήμερα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στα γραφεία του ΤΕΕ στελέχη και υπαλλήλους από τις πολεοδομίες Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Ευρυτανίας


Σήμερα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στα γραφεία του ΤΕΕ στελέχη και υπαλλήλους από τις πολεοδομίες Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Ευρυτανίας με αφορμή το νέο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης οικοδομικών αδειών που είναι ήδη σε λειτουργία.

Συζητήσαμε αναλυτικά και με τη συνδρομή εξειδικευμένων υπαλλήλων του ΤΕΕ, που σχεδίασαν και υλοποίησαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα, λύσαμε από κοντά απορίες και προβληματισμούς.

Είναι η δικαίωση της προσπάθειας πολλών ετών, από όλο τον τεχνικό κόσμο, το να βλέπει κανείς οτι λειτουργούν επιτέλους ηλεκτρονικές υπηρεσίες που μειώνουν τη γραφειοκρατεία, αυξάνουν τη διαφάνεια και περιορίζουν τους χρόνους έκδοσης μιας διοικητικής πράξης.

Thanasis Lykopoulos


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη