Επίσκεψη Αγάπης από την Μητρόπολη Φθιώτιδας στο Γηροκομείο Στυλίδας


         Λίγες ημέρες πριν την Μεγάλη Εορτή των Χριστουγέννων Ενορίες της Ιεράς μας Μητροπόλεως και αρκετοί πιστοί συνηθίζουν να επισκέπτονται τα Εκκλησιαστικά μας Ιδρύματα να εύχονται στους τροφίμους και το προσωπικό για τις Άγιες ημέρες και να προσφέρουν τα δώρα τους.

          Το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή - Στέγη Γερόντων» στην Στυλίδα επισκέφθηκαν   το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου τα μέλη του Φιλοπτώχου ταμείου της Ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από τον Άγιο Κωνσταντίνο Λοκρίδος  συνοδευόμενα από τον Προϊστάμενο -  Εφημέριο π. Κωνσταντίνο Ρεντίφη.    

           Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος και οι εργαζόμενοι καλωσόρισαν τους επισκέπτες και  τους ξενάγησαν στους σύγχρονους χώρους του Γηροκομείου.

          Οι επισκέπτες έψαλλαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και ευχήθηκαν στους τροφίμους Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

           Επίσης τους ευχαρίστησαν θερμά για τα τρόφιμα που προσέφεραν για τις ανάγκες του Ιδρύματος και αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα. 

            Ακολούθως εκ μέρους του Γηροκομείου προσφέρθηκε κέρασμα στην τραπεζαρία. 









www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη