Ένα μοναδικό αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη Γρηγόρη Μπιθικώτση πραγματοποιήθηκε στη Λαμία


Ήταν ακόμα μία εξαιρετική βραδιά στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας αυτή τη φορά με σκοπό ιερό: τη στήριξη του Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας!

Ο Δήμος Λαμιέων και το Φθιωτικό Ωδείο Καραμπογιά διοργάνωσαν ένα μοναδικό αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη Γρηγόρη Μπιθικώτση. 

Με τη συμμετοχή του γιου του μεγάλου τραγουδιστή, Γρηγόρη Μπιθικώτση, του δεξιοτέχνη Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι καθώς και της Λαϊκής Ορχήστρας του Φθιωτικού Ωδείου Καραμπογιάς, οι εκατοντάδες συμπολίτες μας που γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο απόλαυσαν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Στην εκδήλωση συνέβαλαν ακόμη: ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Ηθικοθρησκευτικός Σύλλογος «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς» – Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας & Κέντρων Υγείας και το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλίχορος τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.







Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη