-->

Έτοιμος για Λαμία ο ΠΑΟΚ - Με Ουάρντα η αποστολή


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία που θα διεξαχθεί αύριο (19:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή του Δικεφάλου για την αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν με την ομάδα. 

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός τους Χατσερίδη, Σάκχοφ, Κίτσιου, Καρέλη και Μαλεζά, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Αμρ Ουάρντα. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ: 

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η μικρή προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (03.12) με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και στο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει μακριά από τους διώκτες του στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους 18 χωρίς αναγκαστικές απουσίες.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ

www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->