Ο Λαμιώτης Ευάγγελος Μουμτζής ενάντια στον Gordon Ryan στο World No-Gi Championship


Με έναν από τους κορυφαίους grappler του πλανήτη κληρώθηκε ο Ευάγγελος Μουμτζής στον πρώτο του αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα No-Gi καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τον «King» Gordon Ryan.

Ο 24χρονος Ryan κατάφερε να γίνει γρήγορα γνωστός στον χώρο όταν το 2015, σε ηλικία 21 ετών και σαν καφέ ζώνη, κατέκτησε το Newaza Challenge και το No-Gi World Championship, με την επιτυχία του να οδηγεί στην προαγωγή του σε μαύρη ζώνη από τον Gary Tonon.

Ο Ryan έκτοτε συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην σκηνή του No-Gi αγωνιζόμενος σε πρωταθλήματα και επαγγελματικές διοργανώσεις με αξιοσημείωτη επιτυχία.

Ο νεαρός grappler ταξιδεύει συχνά στην Νέα Υόρκη όπου και προπονείται υπό τον John Danaher και αυτήν την στιγμή θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του συστήματος που έχει αναπτύξει.

Το αγωνιστικό στυλ του Gordon προσανατολίζεται κυρίως προς τις υποταγές και τα leg locks ενώ η αγωνίστηκε τελευταία φορά στο Quintet 3 όπου και τελείωσε τους Josh Barnett, Marcos Souza, Craig Jones και Vitor Ribeiro.

Στο ίδιο τουρνουά θα αγωνιστούν και οι Sam Krvavac, Ζώης Καπερώνης και Δημήτρης Παπακωνσταντίνου.

Αγώνες του Ryan:





prizefighting.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη