Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στη Φθιώτιδα, ο οποίος κατά τη διάρκεια κυνηγιού τραυμάτισε από αμέλεια στο πρόσωπο 30χρονο ημεδαπό


Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια κυνηγιού τραυμάτισε από αμέλεια στο πρόσωπο 30χρονο ημεδαπό, σε περιοχή της Φθιώτιδας

Κατασχέθηκαν (2) κυνηγετικά όπλα και (3) πυροδοτημένα κυνηγετικά φυσίγγια

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι χθες (07-01-2019) το απόγευμα, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, ο 44χρονος τραυμάτισε, με κυνηγετικό όπλο, στο πρόσωπο 30χρονο ημεδαπό.

Ο παθών διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και ακολούθως σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα του συλληφθέντα και τρία πυροδοτημένα κυνηγετικά φυσίγγια από τον τόπο του συμβάντος.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη