Αναμένονται «εκκαθαρίσεις» στη Λαμία


Στο προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις στη Λαμία αναφορικά με τους Εβγκέν Μπούντνικ, Ντέιβιντ Άντρονικ και Χακίμ Μαστούρ, που δεν υπολογίζονται από τον Μάκη Χάβο και γίνονται προσπάθειες να αποδεσμευτούν.

Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε επίσημα από σήμερα (01/01) και στη Φθιώτιδα επιχειρούν να κάνουν τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ώστε να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας.

Εκτός των μεταγραφών, στις οποίες η Λαμία έσπασε το «ρόδι» με τον Ντάνι Μπεχαράνο, βάρος δίνεται και στις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται. Τέτοιοι είναι οι Μπούντνικ, Άντρονικ και Μαστούρ, ενώ ήδη «χαιρέτησε» ο Οσμάν στα τέλη Νοεμβρίου.

Οι δυο πρώτοι δεν έχουν αγωνιστεί ούτε λεπτό φέτος, αλλά ούτε έχουν βρεθεί σε αποστολή φέτος. Ο Ουκρανός φορ έχει απογοητεύσει και γίνονται προσπάθειες να συμφωνηθεί ένα ποσό αποζημίωσης και να φύγει, ωστόσο εκείνος «κάθετα» στο συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο και θέλει εισπράξει ολόκληρο το ποσό που προβλέπεται. Ο δεύτερος, παρότι «κολλητός» του Μπούντνικ στην ομάδα, είναι πιο... συνεννοήσιμος και φαίνεται πως σύντομα θα αποχωρήσει σαν φίλος.

Όσον αφορά τον Μαστούρ, ο Μαροκινός αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη Λαμία, μετά την ειδική παραπάνω άδεια που εξασφάλισε. Πάντως με μόλις 90΄ συμμετοχής ως τώρα και συνολικά άτονη εικόνα, αναμένεται επίσης να φύγει από τη Λαμία, που ούτως ή άλλως ψάχνει για ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ.

Λογικά οι υποθέσεις θα δρομολογηθούν άμεσα και στη Λαμία εύχονται πως θα υπάρχει ευτυχής κατάληξη για τον σύλλογο.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη