Λαμία: Λύνει το συμβόλαιο ο Μαστούρ


Ο Χασίμ Μαστούρ βρίσκεται στην Ιταλία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, αλλά εντός των επόμενων ημερών θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Λαμία.

Η έλευσή του στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβρη για λογαριασμό της Λαμίας έγινε "μετά βαΐων και κλάδων". Ο πρότερος βίος στη Μίλαν, οι συστάσεις περί wonderkid, άφηναν πολλές υποσχέσεις.

Ωστόσο, η παρουσία του στην ομάδα της Φθιώτιδας αποδεικνύεται βραχύβια. Ο 20χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός, Χασίμ Μαστούρ, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τους "κυανόλευκους". Αυτό, ίσως γίνει μέσα στην εβδομάδα ή αρχές της επόμενης. Ο Μαστούρ δεν απήλαυσε της εμπιστοσύνης των Μπάμπη Τεννέ και Μάκη Χάβου.

Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας 4 φορές σε επίπεδο Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας. Δεν κατάφερε στα λεπτά που αγωνίστηκε να σκοράρει.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη