Οι καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακός - Λαμία 0-1 (Βίντεο)


Δείτε τα στιγμιότυπα από την επική πρόκριση της ομάδας της Φθιώτιδας επί των «ερυθρολεύκων» με τη νίκη 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το γκολ του Τομάς.

Η Λαμία έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο Κύπελλο Ελλάδος, αποκλείοντας (μετά τον Παναθηναϊκό) τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά με νίκη 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν στο μισό γήπεδο την αντίπαλό τους, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Σαράνοφ, ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι.

Στον Ολυμπιακό είχαν σοβαρί πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, καθώς δεν αξιοποίησαν καμία από τις 28 που πραγματοποίησαν (οι 18 προς την εστία).

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής Σαράνοφ είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις κάτω από τα δοκάρια, έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά και έπιασε ακόμη και πέναλτι του Φορτούνη στο 86ο λεπτό, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Δείτε το βίντεο:


sputniknews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη