-->

Κοινή σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των 3 γηροκομείων της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας


                Κοινή σύσκεψη στο Γραφείο του, με τα Διοικητικά  Συμβούλια των τριών Γηροκομείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας είχε το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ,  Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων  των  Ιδρυμάτων.

                Ο Ποιμενάρχης μας για αρκετή ώρα συνεσκέφθη με τα μέλη των Συμβουλίων των Ιδρυμάτων Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία των Διευθυντών τους, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μαξίμου Νικολοπούλου του Ιδρύματος Πετρή - Στέγης Γερόντων Στυλίδος, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρθολομαίου Κάσση του Ραχουτείου Γηροκομείου Λαμίας και κ. Αθανασίου Καραμέρη του Ιδρύματος Μέριμνα Γήρατος - Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδος και απεφάσισαν για τρέχοντα θέματα αφορώντα την λειτουργία των Ιδρυμάτων.

www.imfth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->