Λαμία: Συνελήφθη 67χρονος ημεδαπός στα Διόδια της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.


Συνελήφθη 67χρονος ημεδαπός στα Διόδια της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Ο συλληφθείς κινούταν επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, αντίθετα με την κανονική ροή των οχημάτων, βρισκόμενος υπό την επήρεια οινοπνεύματος

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ενώ από τους αστυνομικούς του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Συνελήφθη, χθες (14-02-2019) το απόγευμα, στα Διόδια της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας, ένας 67χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ειδικότερα ο 67χρονος, εντοπίσθηκε από τους Αστυνομικούς να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, αντίθετα με την κανονική ροή των υπόλοιπων οχημάτων και ακινητοποιήθηκε.

Σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, με ειδική ηλεκτρονική συσκευή ανίχνευσης αλκοόλης, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το όχημα του 67χρονου, ενώ επιπλέον του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Την προανάκριση διενήργησε το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.