Στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για το ΟΦΗ-ΛΑΜΙΑ όλοι οι διαιτητές του Ηρακλείου


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΣΗ στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης» θα παρεβρεθούν όλοι οι διαιτητές για το παιχνίδι ΟΦΗ-ΛΑΜΙΑ την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρετσι πως οι διαιτητές θα εισέλθουν στην Θύρα 6 του γηπέδου για να παρακολουθήσουν και να προσφέρουν στήριξη στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Μετά από ενέργειες του αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και επαφές που έγιναν με τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ, ανακοινώνεται ότι όλοι οι διαιτητές της ΕΠΣΗ θα παρακολουθήσουν την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης» τον αγώνα της Super League ΟΦΗ-Λαμία.Να σημειώσουμε ότι κάθε Δευτέρα πραγματοποιείται από την Επιτροπή Διαιτησίας η επιμορφωτική συγκέντρωση και τώρα αποφασίστηκε αντί της συγκέντρωσης οι διαιτητές να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΟΦΗ.Τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του Ηρακλείου θα εισέλθουν στην Θύρα 6, στηρίζοντας παράλληλα τον ΟΦΗ στον κρίσιμο αγώνα που δίνει.»

infosport.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη