Ευθύμιος Καραΐσκος: Επίσκεψη σε τμήμα της οδού Κύπρου και νοτιότερα μέχρι τη πλατεία Κραββαρίτη



Επίσκεψη σε τμήμα της οδού Κύπρου και νοτιότερα μέχρι τη πλατεία Κραββαρίτη.

Εδώ βρήκαμε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, θύματα της κρίσης, με άσβεστη όμως την ελπίδα, ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν. 

Θέλουν καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά τους και περιμένουν με αγωνία να μεταφερθεί το αμαξοστάσιο του Δήμου στις νέες του εγκαταστάσεις, για να ξεκινήσει η ανάπλαση της περιοχής και να αποκτήσει ανθρώπινο πρόσωπο. 

Οι κάτοικοι που μένουν μόνιμα στη μεγάλη αυτή περιοχή από την Σμύρνης μέχρι την Κύπρου και νοτιότερα μέχρι την πλατεία Κραββαρίτη θέλουν να νιώθουν ασφάλεια. Μέχρι σήμερα το βραδινό σκοτάδι, μετά το σούρουπο, μόνο ασφάλεια δεν τους εκπέμπει.

Από χρόνια ζητούν να αποκτήσουν ένα σημείο αναφοράς, τον παλαιό πυροσβεστικό σταθμό για να στεγαστούν κοινωνικές υποδομές και υποδομές που έχουν σχέση με την τρίτη ηλικία.

Για να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας και για να πετύχει το οποιοδήποτε σχέδιο, είναι σημαντικό να τους ακούμε, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και πάντα να συζητάμε μαζί τους τις λύσεις που προτείνουμε και μας προτείνουν.








Ευθύμιος Καραΐσκος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη