Η αλλαγή πλάνου χωρίς τον Μπαράλες…


Η απουσία του Αργεντινού στην Ξάνθη, «αναγκάζει» τη Λαμία να διαφοροποιήσει και τον τρόπο ανάπτυξής της, ξέχωρα από το «κενό» που υπάρχει στη θέση «9» 
 
Μπορεί να ζήσει η Λαμία… χωρίς τον Μπαράλες; Θα το μάθουμε αύριο το απόγευμα, όταν και θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι της στην Ξάνθη. Ο Αργεντινός φορ δεν υπολογίζεται λόγω καρτών για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα (απουσίασε και στο Φάληρο) και θα μείνει εκτός αποστολής, κάτι που ενδεχομένως θα έχει πολλαπλό αντίκτυπο στην ομάδα του. Δεν είναι μόνο ότι στερείται των υπηρεσιών του πρώτου της σκόρερ (6 γκολ), αλλά ο 32χρονος κάνει μέσα στο γήπεδο πάρα πολλές δουλειές. 
 
Η κυριότερη είναι πως υποδέχεται την πρώτη μπάλα, αφού λόγω σωματοδομής βγαίνει έξω από τα αντίπαλα καρέ και αυτόν σημαδεύουν οι γκολκίπερ του. Ετσι είτε την «σπάει» για να ξεκινήσει η ανάπτυξη,  είτε παίζει αμέσως για τον Μπερτόλιο, κάτι που είχε συμβεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 
 
Ετσι για τη Λαμία τέθηκε νοκ άουτ ένας κομβικός παίκτης και στον τομέα της δημιουργίας, ενώ της προσφέρει και πολλές στατικές μπάλες. Επειδή δίνει «μάχες», υποπίπτει αλλά και κερδίζει αρκετά φάουλ και είναι δεύτερος στη σχετική κατηγορία, με μόλις επτά λιγότερα από τον Μπερτόλιο (53 έναντι 60). 
 
Στα παραπάνω προσθέστε και τις 20 τελικές με το κεφάλι στο πρωτάθλημα (πρώτος σε όλη τη Super League) και αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ομάδα του αύριο καλείται να αλλάξει  στυλ και «ταυτότητα», ξέχωρα από πρόσωπο στην κορυφή της επίθεσής της. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη